Skip to main content

MENGENAI SUB KLUSTER TEKNOLOGI MAKANAN, BIODIVERSITI & PEMULIHARAAN

Sub Kluster Teknologi Makanan,Biodiversiti & Pemuliharaan merupakan salah satu merupakan salah satu dari tiga kluster yang terdapat di bawah kluster Sains Gunaan dan teknologi (KSGT). Dengan kekuatan seramai 9 orang staf sokongan termasuk seorang pengurus dan seorang penyelaras. Sub Kluster Teknologi Makanan,Biodiversiti & Pemuliharaan mengendalikan makmal yang menyediakan perkhidmatan untuk pembelajaran dan pengajaran serta kajian dalam bidang teknologi makanan, biodiversiti dan pemuliharaan. Terdapat 10 makmal untuk bidang teknologi makanan dan 4 makmal untuk bidang biodiversiti dan pemuliharaan di bawah Pejabat Pengurusan Makmal UTHM Kampus Cawangan Pagoh.

PENYELARAS SUB KLUSTER TEKNOLOGI MAKANAN, BIODIVERSITI & PEMULIHARAAN



En Mohd Yusof Bin Mohd Nor

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kluster Sains Gunaan dan Teknologi

SENARAI MAKMAL SUB KLUSTER TEKNOLOGI MAKANAN, BIODIVERSITI & PEMULIHARAAN